Nya sommarhus/uterum

Sommarens nyheter från Vibostugan är fem härliga sommarhus, två friggebodar 15 kvm och tre attefallshus 18,4 kvm – alla med öppningsbara glaspartier som ger ljus och rymd till huset, samtidigt som det skapar kontakt och integrerar med altan och trädgård. Ett extra rum i trädgården för sommarens gäster och fester. Duka upp och öppna upp för sommarens kalas och trädgårdshäng. Uterummet är ett sätt att förlänga säsongens uteliv i trädgården, samtidigt som det kan fungera och nyttjas som gästhus. Våra attefallshus och friggebodar levereras som byggsats – lättmonterat med färdiga väggsektioner. De nya attefallshusen/uterummen hittar du i Vibostugans webbshop!
Attefallshus friggebod förråd sadeltak funkis byggsats

Nu har vi storlekar och modeller för alla behov 5 – 25 kvm!

Vibostugan inleder det nya året med att presentera ett mångdubblat utbud av attefallshus, friggebodar och förråd. Nu har även de mindre storlekarna fått ta plats i sortimentet. Friggebodar från 5-15 kvm och attefallshus 18,4-25 kvm. Ett utbud som ska kunna tillfredsställa de flesta vad gäller storlek, modell och prisklass. Enklare bodar som trädgårdshus och redskapsbodar för förvaring och redskap, friggebodar i både timmer och med stående panel och de större rustikare attefallshusen för boende året om eller som gäststuga. Alla hus levereras som byggsats i paket med färdigspikade väggsektioner alternativt med färdigkapade och knutade timmerprofiler.
Att bygga attefallshus eller friggebod från Vibostugan är både smidigt och enkelt.

 

 

Nya Attefallshus 22 kvm

Tre nykomlingar – alla på 22 kvm, men i lite olika utföranden. Attefallshuset Felicia har höga fönster  från golv till tak i det ena rummet, vilket ger ett  härligt ljusinsläpp medan den andra rummet fungerar som redskapsbod och förråd. Fia kan förslagsvis inredas med ett gästrum i ena ändan och som  fiskebod/förrådsbod i andra. Frida är ett trevligt trädgårdshus med två rum, så här kan man till exempel ha snickarbod/redskapsbod i ena rummet och ett kontor i andra .

Vår nya serie BAS Attefallshus

Vi börjar 2017 med att lansera fem nya attefallshus i vår serie BAS. Alla nya attefallshus är på 25 kvm, men skiljer sig en hel del i utseende. Anna är tänkt mer som förråd och snickarverkstad, medan till exempel Ellie passar utmärkt som gäststuga/poolhus i trädgården. Se alla våra attefallshus och friggebodar under Produkter!