Varukorg

5% på Redskapsbodar

Attefallshus spa

Bygg ditt eget retreat för kropp och själ! Attefallshuset blir ett rum för yoga, avkoppling och en paus från vardagens stress. En träningsstudio med bastu, dusch, relaxrum och varför inte ett spabad utanför. Här kan man dra sig tillbaka i stillhet, eller bjuda in vänner för en mysig och avstressande helg tillsammans.

Bygg ditt Attefallhus som ett spa och relaxavdelning

Ett attefallshus kan ge dig ett utrymme där du kan koppla av och reflektera. Om du har möjligheten att bygga ett attefallshus på tomten, varför då inte göra det till en oas där du njuta av skön avkoppling i form av en bastu i anslutning till gym och spabad. Tänk att alltid ha möjligheten att gå hit efter en hektisk dag. Skönt och lyxigt!

En av fördelarna med denna typ av personliga retreat är att de kan hjälpa dig att varva ner. Det har visat sig att de som har tillgång till denna typ av rum för rekreation och avkoppling, liksom de som använder sig av meditation, känner sig mindre stressade.

Att bygga attefallshuset är inte heller så svårt som många tror, våra attefallshus levereras som byggsatser vilket gör det lättare att få allt på plats. Sen är det så klart alltid en bra ide att ta kontakt med din lokala snickare om du behöver hjälp.

 

Hittar du inte vad du söker?

Välj avdelning så får vi dig tillbaka på rätt spår igen.

Kategori: Attefallshus spa

Storlek

Pris

76 288 kr128 288 kr