Varukorg

5% på Redskapsbodar

Vanliga Frågor & Svar

Våra kunniga kundservicemedarbetare har erfarenheten och kompetensen att hjälpa dig i ditt köpbeslut och tipsar dig gärna om olika alternativ både när det gäller produkter, leverans- och betalsätt. 

Vad behöver du hjälp med?

Leverans

På orderbekräftelsen som skickas till dig vid beställning så står beräknad leveransvecka och den dag du senast kommer få din leverans.

Du som kund kommer att bli aviserad av transportföretaget innan leverans och då få närmare information om leveransen.

Vid avlastning ska varorna inspekteras noggrant av mottagaren innan leveransen kvitteras. Om några skador kan synas på emballage eller på varan vid mottagandet ska detta noteras på fraktsedeln innan mottagaren kvitterar fraktsedeln.

 

Fraktbolag ställer ej av gods utan kvittens av kund eller för kundens räkning ansvarig mottagare. Detta innebär att du ansvarar för att det finns någon som kan ta emot och kvittera godset när leveransen utförs.

Vi kan endast leverera utomlands genom våra återförsäljare.

Ja, vid leverans till öar som saknar broförbindelse så avtalas leverans särskilt för pris, leveranstid och leveranssätt.

Vid önskemål om leverans till skärgårdsöar levererar vi till närmaste kajplats med adress på fastlandet där kund får ta emot leveransen och sedan själv ombesörja vidare transport till ö.

Var god och uppge om ni ska frakta vidare er leverans till en ö redan vid er beställning då vissa varor i så fall behöver emballeras på ett visst sätt.

För alla leveranser gäller transport fram till tomtgräns på körbar väg med tung lastbil om inget annat anges. Om du bor i ett lägenhetshus levereras varorna till porten.

Har du beställt ett av de mindre förråden 5 – 10 kvm så levereras förråden med bakgavellyft. Detta gäller Finnstorp, Anderstorp och Jonstorp.  Övriga stugor levereras med kranbil.

Du blir aviserad innan leverans på det aviseringsnummer du anger vid köpet. Fraktbolaget lämnar normalt en ungefärlig leveranstidpunkt på ca 3-4 timmar under för- eller eftermiddagen och det kräver att en mottagare kvitterar leveransen.

För leverans med kranbil så aviseras du ca 1-2 dagar före leverans av transportören.

Kranbilen når ca 10m.

Info om produkternas förpackningsstorlekar och vikter finns på vår hemsida.

De står under ”Detta ingår i paketet” under respektive produkt.

Vi har möjlighet att flytta fram din leverans om inte leveranstiden på din orderbekräftelse skulle fungera. Meddela oss gärna så tidigt som möjligt i så fall så vi har möjlighet att planera in er order rätt i vår produktion.

Har du beställt en komplementbyggnad, attefallshus eller bolundare och transportören aviserar er för leverans så har vi viss möjlighet att flytta på leveransen, men kan då inte ge något exakt leveransdatum när ny leverans kan ske.

Har du beställt ett mindre förråd 5-10kvm så har vi tyvärr inte möjlighet att flytta fram leveransen om transportören aviserat er eftersom er order då redan lastats hos oss.

Kontakta oss på mail info@vibostugan.se och beskriv ditt ärende och bifoga gärna bilder så behandlar vi det och återkommer till dig inom 5 arbetsdagar.

Betalning

Tillsammans med Svea  Bank Evenemangsgatan 31, 169 81 Solna, Sverige erbjuder vi följande betalningsalternativ där betalningen görs direkt till Svea Bank:

Betala med kort.

Faktura 14 dagar (Under 150 000 kr)

Dela upp betalning (Under 150 000 kr)

Bankgirobetalning (Över 150 000 kr)

Tillsammans med Svea Bank Evenemangsgatan 31, 169 81 Solna, Sverige, erbjuder vi delbetalning när du handlar hos oss. När du beställer via vår webb föreslås du flera olika betalsätt som Svea Bank erbjuder dig.

Du gör själv valet om delbetalning där innan du slutför köpet om alternativet finns valbart för dig. Gör du ditt köp via telefon gäller samma villkor.

Har du valt betalningsalternativ Faktura genom Svea Bank så skickas fakturan till dig när vi lastar din beställning.

Tillsammans med Svea Bank Evenemangsgatan 31, 169 81 Solna, Sverige, erbjuder vi faktura som ett betalningsalternativ där betalningen görs till Svea Ekonomi.

När du betalar via Svea Bank faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter och betalar alltid efter att du fått din beställning.

Betalningstiden är alltid minst 14 dagar. 

Nej, det går inte att ändra förfallodatum på fakturan.

Montering

Vi erbjuder inte någon monteringstjänst just nu men kan hänvisa dig till våra rekommenderade snickare 

Ja, alla våra modeller med stående panel levereras i färdigspikade väggsektioner. Dessa kan du placera efter eget önskemål vid byggnation.

Undantag gäller för skjutpartier och dubbeldörrar. Dubbeldörrarna kan flyttas, men kan endast placeras på någon av gavlarna.

Vid beställning genom oss har vi viss möjlighet att hjälpa till att anpassa produkten efter ert önskemål så länge det är utifrån de fönster och dörrar vi har i vårt sortiment.

Maila oss i så fall era önskemål eller en enkel skiss på hur ni önskar till info@vibostugan.se så skickar vi en offert.

Dessa finns under ”Montering & dokument” för respektive produkt på vår hemsida. Där finns även alla ritningar för produkten och generella anvisningar för våra tillval, fönster och dörrar.

Denna information finns under respektive produkt på vår hemsida under ”Produktspecifikation”.

Reservdelar

Vi tillhandahåller reservdelar till produkterna som ingår i vårt sortiment. Har en produkt utgått ur sortimentet så kan vi inte garantera möjligheten till reservdelar.

Retur och ångerrätt

Du kan inte returnera en beställningsvara, så som komplementbyggnad, attefallshus och bolundare.

Önskar du avboka din order kan detta göras senast två veckor innan leverans.

Reklamation

Kontakta oss på info@vibostugan.se och beskriv ditt ärende och bifoga gärna bilder så behandlar vi det och återkommer till dig.

Om det upptäckts någon skada på produkten så kontakta oss på info@vibostugan.se. Beskriv ditt ärende och bifoga bilder på skadan så behandlar vi det och återkommer till dig.

Är skadan noterad på fraktsedeln så bifoga även denna.

Vi behandlar ditt ärende så fort som möjligt, inom 5 arbetsdagar ska du fått en återkoppling från oss.