Varukorg

5% på Redskapsbodar

REDSKAPSBODAR

Med en redskapsbod får du snabbt bättre ordning på dina verktyg och redskap och frigör yta från det redan trånga garaget. Behöver du förvara en gräsklippare när du inte använder den så går det såklart bra också. Nedan hittar du redskap och förrådsbodar från 5 upp till 10 kvm.
Med en redskapsbod får du snabbt bättre ordning på dina verktyg och redskap och frigör yta från det redan trånga garaget.
Friggebod Vibo Anderstorp 10
23 917 kr
Friggebod Förråd 7
Friggebod Vibo Anderstorp 7,5
20 454 kr
Friggebod Förråd 5 kvm Vibo Anderstorp 5
Friggebod Vibo Anderstorp 5
16 768 kr
Friggebod Förråd 7
Friggebod Vibo Finnstorp 7,5
23 864 kr
Friggebod Förråd 7
Friggebod Vibo Jonstorp 7,5
23 740 kr
Friggebod Förråd 5 kvm Vibo Finnstorp 5
Friggebod Vibo Finnstorp 5
19 733 kr
Friggebod Vibo Finnstorp 10
27 766 kr
Friggebod Förråd 5 kvm Vibo Jonstorp 5
Friggebod Vibo Jonstorp 5
19 929 kr

Skapa ordning och reda med en redskapbod

Letar du efter en redskapsbod?

Vibostugan är den perfekta platsen för att börja bygga din redskapsbod. Vi har ett stort utbud av förråd och friggebodar att välja mellan, så att du kan hitta den perfekta boden för dina behov. Dessutom har vi alla råd och tips du behöver för att se till att ditt bygge går så smidigt som möjligt.

En redskapsbod hjälper till att skydda dina utemöbler och dina verktyg under vintermånaderna. Förrådsboden blir ett utmärkt sätt att se till att alla dessa föremål är utom synhåll, men ändå nära till hands när du behöver dem!

I våra praktiska redskapsbodar kan du förvara allt från gräsklippare till din favorit spade. Och när vintern kommer kan du förvara din grill och dina utemöbler inuti så att de är skyddade från regn och vind. Det är den perfekta lösningen för alla som behöver lite extra förvaringsutrymme på sin trädgård.

Hur mycket extra plats behöver du?

Det är svårt att uppskatta hur mycket plats man behöver och det beror också på ändamålet för redskapsboden. Men att kunna ställa undan en gräsklippare, trädgårdsredskap, grill och trädgårdsmöbler utan att fylla sitt garage är en skön känsla.

Våra redskapsbodar sträcker sig från 5 kvm upp till 10 kvm men behöver du större än så har vi även förråd upp till 25 kvm. Det borde vara tillräckligt för dom flesta.

Våra förrådsbodar kräver inget bygglov

Ingen av förrådsbodarna ovan kräver något bygglov. Är du osäker på vilka regler som gäller kan du läsa mer här. Men i korthet så kan man sammanfatta det som: Om ditt förråd är max 15 kvadratmeter stort och inte högre än 3 meter i taknock, kan det räknas som friggebod och då kan du bygga ditt förråd utan bygglov. Bygger du närmare tomtgräns än 4,5 meter behöver du grannens tillåtelse.

Ett förråd upp till 30 kvm kallas för attefallshus. Det beror också på vilka byggnader som finns på tomten sedan tidigare. Bygger du detta behöver du göra en bygganmälan till din kommun.

Är du osäker på vad som gäller för dig är det enkelt att bara ringa din kommun eller bygglovshandläggare och fråga.

Hittar du inte vad du söker?

Välj avdelning så får vi dig tillbaka på rätt spår igen.

Kategori: REDSKAPSBODAR

Storlek

Pris

16 768 kr27 768 kr