FRIGGEBODAR & FÖRRÅD 5-15 KVM

Moderna friggebodar som både är snygga och samtidigt ger dig allt det där extra utrymme som du behöver. Våra friggebodar sträcker sig från 5 kvm upp till 15 kvm. Du kommer att älska hur mycket mer plats du får.
Friggebod Elma 15 kvm Funkis Byggsats

Pris

13 749 kr92 749 kr

Friggebodar, Förråd & Redskapsbodar 5-15 kvm – lättmonterade byggsatser – funkis eller sadeltak!

Perfekt med extra förvaring

Behöver du en plats att förvara verktyg, cyklar och andra saker som du inte vill ha i huset. Men du vet inte var?

Det finns många anledningar till att välja Vibostugan. Våra friggebodar och förråd är den perfekta lösningen för alla som vill ha mer utrymme. Våra fristående hus finns i flera storlekar, från 5 kvm upp till 15 kvm. Våra friggebodar levereras som en byggsats med färdigspikade väggsektioner. Detta gör dom lättare att bygga, prisvärda och kan anpassas med olika stilar och storlekar. Att bygga en friggebod är ett enkelt sätt att skapa mer utrymme.

Använd din friggebod som gäststuga eller bastu

Moderna friggebodar att bygga och inreda som gäststuga, hemmakontor, hobbyverkstad, bastustuga, ateljé eller ett trädgårdshus för hobby och förvaring.

Vilken storlek på friggebod passar din tomt? Ett litet förråd 5 kvm eller ett stort förråd 15 kvm? Vibos Friggebod 10 kvm och friggebod 15 kvm finns med både stående och timrad panel. Vi erbjuder även friggebodar i funkis stil som numera en populär byggstil.

Ett funkis hus passar perfekt att använda  som gästhus eller hemmakontor men funkar lika bra som ett enkelt förvaringsutrymme. Våra friggebodar finns i olika storlekar, från små byggsatser som är perfekta, precis tillräckligt stora för att rymma några trädgårdsredskap – till större stugor som ger dig gott om utrymme så att du aldrig mer har problem med att hitta en lämplig plats.

Vilken taktyp? Pulpett eller sadeltak

Att välja mellan pulpettak eller sadeltak är som att välja mellan en modern och en traditionell stil.

Vill du ge din friggebod en modern touch så är den perfekta lösningen ett pulpettak. Den här typen av design ger karaktär och liv åt vilket utrymme som helst samtidigt som den ger en högre takhöjd.

Vill du istället hålla dig till något mer traditionellt  ska du välja ett sadeltak. Sadeltaket är den vanligaste formen av svensk arkitektur. Om du vill att ditt hem ska ha ett traditionellt utseende ska du satsa på denna stil och form!