Kiosk

Attefallshus som kiosk

En pop-up kiosk eller café för sommarsäsongen. Öppna upp med en ”Kiosklucka” på ena gavelsidan. Passar utmärkt som kioskstuga vid  idrottplatsen/ fotbollsplanen.
Vibo Njuta 20 är grunden för vår idébild.

Hos oss kan du helt anpassa din nya byggnad efter dina behov. Allt från en friggebod, garage, carport, attefallstugor och attefallshus. Vi strävar efter att göra våra kunder nöjda och gör såklart vårt yttersta för att kunden ska få den byggnaden som dom vill ha, helt enligt deras önskemål och behov.

Vi producerar och bygger din nya specialdesignade byggnad, levererar och placerar. Den perfekta lösningen för att kunden ska få byggnaden precis som den alltid har önskat.

ATTEFALLSHUS

FRIGGEBODAR

GARAGE

UTBYGGNADER

VIBOSTUGAN.SE

Vibostugan.se
Attefallshus, komplementsbyggnader, friggebod, garage


Vibo utvecklar och marknadsför friggebodar, attefallsstugor, friggebod och garage. Bolagets marknad är primärt privatmarknaden och camping med inriktning på konsumentledet och ”gör-det-själv-kunderna”.

Vibo tillverkar stugor och förråd åt Jabo Nordic som är ett ledande konsumentmärke för hus, hem och trädgård i Sverige. Företagets produkter finns representerade på flertalet av de större bygghandelskedjorna.

Vår affärsidé är Vibostugan är en kund och marknadsorienterad leverantör med ständig produktutveckling som erbjuder produkter med hög kvalité och som alltid levereras i tid till rätt pris.

På vår hemsida ser du vårt utbud av friggebod, garage, carports och olika varianter av välkända och erkänt hållbara attefallshus.

Vårt huvudkontor och vår produktion ligger i Ambjörnarp. Tveka inte att ta kontakt med oss för rådgivning eller en kostnadsfri offert på vad ditt projekt hade kunnat kosta.

Välkommen att kontakta oss!