Attefallshus som kiosk

En pop-up kiosk eller café för sommarsäsongen. Öppna upp med en ”Kiosklucka” på ena gavelsidan. Passar utmärkt som kioskstuga vid  idrottplatsen/ fotbollsplanen.
Attefallshuset Vibo Njuta 20 är grunden för vår idébild.

Hos oss kan Du anpassa Din byggnad efter Dina behov. Allt från en friggebod, garage, carport, attefallstugor och attefallshus. Vi strävar efter att göra våra kunder nöjda och gör såklart vårt yttersta för att Du som kund ska få den byggnaden som Du vill ha, helt enligt Dina önskemål och behov.

ATTEFALLSHUS

FRIGGEBODAR

GARAGE

vibostugan.se

vibostugan.se
Attefallshus, komplementsbyggnader, friggebod, garage


Vibostugan utvecklar och marknadsför attefallshus, friggebodar och garage. Bolagets marknad är primärt privatmarknaden och camping med inriktning på konsumentledet och ”gör-det-själv-kunderna”.

Vibostugans produkter finns representerade på flera av de större bygghandelskedjorna.

 Vibostugan är en kund- och marknadsorienterad leverantör med ständig produktutveckling som erbjuder produkter med hög kvalité och som alltid levereras i tid till rätt pris.

På vår hemsida ser du vårt utbud av friggebodar, garage, carports och olika varianter av välkända och erkänt hållbara attefallshus.

Vårt huvudkontor och vår produktion ligger i Ambjörnarp. Tveka inte att ta kontakt med oss för rådgivning eller en kostnadsfri offert på vad ditt projekt hade kunnat kosta.

Välkommen att kontakta oss!