Låt oss bygga Ditt attefallshus och friggebod!

Nu har Du möjligheten att få Din friggebod eller Ditt nya attefallshus monterat av riktiga byggproffs. Vi på Vibostugan erbjuder nu en monteringstjänst på stora delar av vårt sortiment, vilket innebär att Du som kund kan koppla av och få tid till annat medan Din nya stuga byggs. Vi anlitar kunnig personal från vår installationspartner så att Ditt nya attefallshus, gäststuga eller friggebod byggs på rätt sätt redan från grunden. Vi kan erbjuda monteringshjälp både av grunden (markskruv), själva stugan samt alla tillval såsom isolersats, plåtsats, plåttak mm, som Du köper till på hemsidan.

Vilka attefallshus och friggebodar kan Jag få monterade?

Vibostugan erbjuder monteringshjälp på alla attefallshus på 18,4 kvm och 22 kvm samt alla friggebodar på 15 kvm i kategorin “Friggebodar – Färdigspikade sektioner”. Det blir totalt ca 25 olika attefallshus och friggebodar där Du som kund kan köpa till monteringshjälpen och få tid över till annat!

I vilka områden kan vi erbjuda montering?

Vibostugan erbjuder monteringshjälp i många delar av landet. Under respektive stuga som kan fås monterad så finns det en ruta ovanför tillvalen där Du fyller i Ditt postnummer för att kolla om monteringstjänsten är möjlig att få i valt postnummerområde. Om monteringshjälpen kan erbjudas i valt postnummerområde så dyker alla tillgängliga monteringstjänster upp bland de andra tillvalen på sidan. Efter genomfört köp kommer Du att bli kontaktad av installationspersonalen angående tid för montering av stugan.