Varukorg

5% på Redskapsbodar

Nyheter hos Vibostugan

På vibostugan arbetar vi alltid för att förbättra kundupplevelsen. Därför är vi glada att vi kan erbjuda golv som tillval för alla stugor.

Utöver ovan tillval tillkommer även fyra nya förråd på 15 kvadratmeter. Dessa förråd kan användas för förvaring eller som hobbyrum, beroende på vad du som kund behöver.

Golv som tillval för alla stugor

Inget är viktigare än golvet när det gäller att skapa rätt känsla för ett rum. Rätt golv kan ge en varm och välkomnande atmosfär, medan ett felaktigt val kan få ett rum att kännas kallt och kargt.

Vi kan idag erbjuda utvalda golv från Golvabias nyutvecklade golvmaterial Maxwear på alla våra  stugor.

Maxwear ger en attraktiv kombination av mjuk känsla och slitstyrka. I ett och samma förenas extrem tålighet med slitstark och behaglig komfort.

Den höga komforten förbättras ytterligare med inbyggt ljuddämpningsskikt av kork och tåligheten förbättras av en skyddsimpregnering av klickfogarna.

Maxwear Ek Raw
Maxwear Ek Dusk
Maxwear Ek Haze
Maxwear Ek Dusk
Maxwear Ek Haze
Maxwear Ek Raw

Fyra nya förråd

Vibostugan adderar fyra nya förråd till sitt utbud. Dessa förråd är perfekt för att inreda som ett hobbyrum eller snickarbod. På vintern kan det ge plats för trädgårdsmöbler, utomhusgrill och gräsklipparen. Dubbeldörren gör det enkelt att få in de större trädgårdsredskapen. Fönstermodulen kan placeras på valfri plats på stugan eftersom alla väggmodulerna har samma storlek.

18223
Friggebod Vibo Emilia 15
58 375 kr
18222
Friggebod Vibo Esmeralda 15
60 482 kr
18331
Friggebod Vibo Elodie 15
60 791 kr
18332
Friggebod Vibo Engla 15
62 898 kr

Relaterade artiklar