TIO SKÄL ATT VÄLJA VIBOSTUGAN!

 

När det är dags att köpa och bygga Ditt attefallshus eller friggebod så är det många faktorer som påverkar valet av stuga och leverantör. Nedan har vi listat tio skäl till varför Du som kund skall välja ett attefallshus, friggebod, förrådsbod eller garage från Vibostugan i Ambjörnarp!

SVENSKTILLVERKAT – alla våra attefallshus och friggebodar tillverkas inomhus i vår fabrik i Ambjörnarp i Västergötland.

 

BYGGSATS – alla hus och förråd är enkla att montera då de levereras med färdiga väggsektioner och gavelspetsar. Monteringsanvisning steg för steg medföljer.

 

TIMMERSTUGOR – levereras som byggsats med färdigkapade och knutade timmerprofiler.

 

FÄRDIGA PAKET – våra attefallshus, friggebodar och garage levereras med kranbil direkt hem till tomten.

 

MONTERINGSTJÄNST – vi erbjuder monteringshjälp som tillval på stora delar av vårt utbud av attefallshus och friggebodar. Under respektive produkt som går att få monterad finns information om det samt en tom postnummerruta. Fyll i ditt postnummer i rutan och se om vi kan erbjuda monteringstjänsten i ditt postnummerområde.

 

75 MODELLER – Vi har Friggebodar, förråd och attefallshus från 5 till 25 kvm. Oavsett om du skall ha din stuga som gäststuga, uterum, kontor, ateljé eller bara som ett förråd eller redskapsbod så har vi rätt stuga för dig!

 

SVENSKT VIRKE – PEFC-certifierat. Virket som används till alla våra attefallshus, friggebodar, förråd och carport/garage är PEFC-certifierat, vilket betyder att både vi och du hjälper till att bidra till ett hållbart skogsbruk.

 

SÄKRA LEVERANSER – Från beställning tar det inte mer än 2-4 veckor att få sitt hus levererat.

 

EXPERTHJÄLP – och mångårigt kunnande. Vi har byggt stugor  och fritidshus i snart 40 år.

 

BRA AVBETALNINGSVILLKOR – Vibostugan erbjuder flera olika betalningsalternativ för Dig som kund. Välj själv om Du vill betala hela summan direkt vid köp eller om du hellre vill få faktura eller dela upp betalningen.