Varukorg

5% på Redskapsbodar

Topp 7 förråd

Vi har samlat våra populäraste förråd under en sida så du lättare ska hitta. Topplistan baseras på de mest besökta och köpta förråden under 2021.

Förrådet är ett perfekt komplement till garaget när du behöver mer plats för dina saker. Oavsett hur mycket utrymme du har i ditt garage kommer det alltid att finnas fler saker att förvara. Förrådsrummet är en utmärkt lösning för alla som vill förvara sina föremål som annars skulle skräpa ner huset eller garaget.

 
Friggebod Förråd 10 kvm Vibo Finnstorp 10

Finnstorp 10 kvm

Ett rejält förråd med plats för både gräsklippare och trädgårdsmöbler. Friggeboden på 10 kvm har en extra bred dörr för att lätt få in de större trädgårdsredskapen.

Inred trädgårdsförrådet som snickarbod i ena delen och redskapsbod och förråd i andra.

Friggebod Förråd 7

Finnstorp 7,5 kvm

Finnstorp 7,5 är något mindre än sin större storebror på 10 kvadratmeter. Men har samma breda dörr som gör det enkelt att köra in och förvara gräsklippare eller cyklar.

Anderstorp 10 kvm

Friggeboden Vibo Anderstorp 10 har en snyggt liggande svansjöpanel. Här får du plats med både gräsklippare och trädgårdsmöbler tack vare den breda dörren. Inred förrådsboden som snickarbod och redskapsbod i kombination.

Friggebod 10 kvm Vibo Alice

Alice 10 kvm

Vill man ha in ljus i sitt förråd är Friggeboden Alice 10 kvm ett bra alternativ. Med sitt stora fönster från golv till tak så får du massor av naturligt ljus. Det gör att Alice passar även passar bra som en hobbyverkstad eller snickarbod.

Friggebod Förråd 7

Jonstorp 7,5 kvm

Är du ute efter ett mindre förråd som är enkelt att placera? Då är populära Jonstorp 7,5 kvm ett bra alternativ. Du får samma breda dörr som till de större förråden vilket gör det enkelt att få in redskap. Pulpettaket ger också en snygg design.

Attefallshus 25 kvm Vibo Anna byggsats sadeltak förråd redskapsbod trädgårdsförråd förrådsbod

Anna 25 kvm

Detta stora förråd på 25 kvm passar utmärkt att inreda som verkstad- och redskapsbod. Du får två ingångar där kortsidan har en bredare dörr. Behöver man ett stort förråd med mycket plats är attefallshuset Anna ett perfekt alternativ.

Attefallshus 22 kvm Vibo Felicia byggsats förråd redskapsbod trädgårdsförråd förrådsbod sadeltak

Frida 22 kvm

Ett alternativ till ett stort förråd är attefallshuset Frida22 kvm. Du får två ingångar och två rum. Det gör att Frida lämpar sig att inreda som snickarbod/redskapsbod i ena ändan och förvaring i den andra.

Relaterade artiklar