Varukorg

5% på Redskapsbodar

Vibostugan har levererat friggebodar & attefallshus till Tv-programmet Sofias änglar

Vibostugan har varit med och levererat friggebodar och attefallshus till det viktiga Tv-Programmet Sofias Änglar

Vi är väldigt glada och stolta över att kunna vara med just i detta program som hjälper och gör skillnad för människor som har haft riktig, riktig otur.

Innehållsförteckning

Erika 15 blev ett omklädningsrum till ett utegym 

Stjärnans kamp efter hjärnblödningen (Säsong 14 avsnitt 1)

Om avsnittet: Frida Wallberg var en av Sveriges mest framgångsrika boxare. Efter en förödande knockout blev kampen för titeln en kamp för hennes liv. I somaren 2019 försämrades hennes hälsa. Sofias änglar skapar ett tryggt boende där Frida kan komma tillbaka till livet.

Om Vibostugan:  I Sofias Änglar fick vi se hur fint, bra och uppskattat det blev när det byggdes utegym och omklädningsrum av enVibostuga.

Snabbt och smidigt blev vår friggebod Erika 15 kvm uppsatt, inredd och fixad hos Frida.

Friggebod 15 kvm Vibo Emma

Njuta 20 blev tonårsboende

Skräckbeskedet som ändrade allt (Säsong 14 Avsnitt 1)

Om avsnittet: Sara var en livsglad tonåring. Hon drömde stort, var aktiv och driven. Men strax efter skolstarten i höstas blev Sara sjuk. Efter många tester fick hon till slut diagnosen ME. Sara är numera sängliggande de flesta av dygnets timmar i ett mörkt rum.

Om Vibostugan: I detta avsnittet fick vi se Sofias Änglar hjälpa en familj på Gotland. De bygger bland annat upp vårt attefallshus Njuta 20 som ett extra hus i trädgården för storebror Tim som flyttat hem för att stötta familjen och lillasyster Sara som drabbats av obotliga sjukdomen ME.

Vi levererade attefallshus Njuta 25-4 Funkis

Melindas kamp efter ”Lilla hjärtats” tragiska öde (Säsong 15 Avsnitt 1)

Om avsnittet: Esmeralda, Lilla hjärtat, var 3 år när hon togs ifrån sin familjehemsmamma Melinda. En tid senare hittade polisen henne död hos de biologiska föräldrarna. Det är nu viktigare än någonsin för Melinda att hjälpa utsatta barn. Sofias änglar rycker ut.

Om Vibostugan: Sofias Änglar har hjälpt familjen efter den tragiska händelsen med Lilla Hjärtat. Vi har bidragit med attefallshuset Njuta 25-4 funkis, som byggts till tonårstjejen Vanessa. Det extra huset på trädgårdens baksida gör att familjen få mer utrymme och möjlighet att ta emot fler barn. Melinda gör ett fantastiskt jobb som familjehem.

Attefallshus 25 kvm Vibo Njuta Funkis 25-3 byggsats gästhus gäststuga fritidshus

Relaterade artiklar