Varukorg

5% på Redskapsbodar

Köpvillkor

Köp
När du har lagt din beställning träffas avtal om köp mellan dig och Vibovillan i Ambjörnarp AB. En bekräftelse skickas ut till den e-postadress som du har angivit vid beställningen.

Om felaktigheter i pris och leveranstid eller andra omständigheter skulle infinna sig, så förbehåller sig Vibovillan i Ambjörnarp AB rätten att ändra detta i efterhand. Vid dessa tillfällen så kontaktar vi dig och informerar om detta. Du har då din fulla rätt att antingen ändra eller annullera din beställning.

Vibovillan i Ambjörnarp AB ingår ej avtal med personer som inte är myndiga (18 år). Vibovillan i Ambjörnarp AB förbehåller sig rätten att neka en order.

Priser
Priserna som anges är alltid inklusive moms. Eventuella prisjusteringar efter det att din beställning är gjord påverkar inte din order, utan det är köptillfällets priser som gäller.

Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel. Vid prisjusteringar på lagd beställning så informeras du alltid om detta och har då din fulla rätt att ändra eller annullera din beställning.

Falska beställningar
Vid upptäckten av eventuella falska beställningar eller andra bedrägeriförsök så kommer ärendet att polisanmälas.

Betalningar

Vibostugan erbjuder flera olika betalningsalternativ för Dig som kund. Välj själv om Du vill betala hela summan med Ditt kort direkt vid köp eller om Du hellre vill få faktura eller dela upp betalningen.

Faktura
Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Bank. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar och ordervärdet får inte överstiga 150 000 kr. Vid belopp högre än 150 000 kr sker betalning istället via bankgirobetalning.  

Samtliga fakturor är av Vibovillan i Ambjörnarp AB överlåtna till Svea Bank.

Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig.

Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift.

Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

Delbetala
Genom vårt samarbete med Svea Bank kan du teckna ett kontokreditavtal och därmed kunna delbetala ditt köp. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det kampanjalternativ som passar dig bäst. Köpet kan alltid betalas i sin helhet närsomhelst, innan förfallodag.

Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig.

Har du några frågor så kan du ringa 08 – 514 931 13 för närmare information.

Exempel på effektiv ränta vid köp om 10 000 kr, löptid 12 månader, 0 % ränta, uppläggningsavgift 195 kr, aviavgift 29 kr: 10,68 %.

Allmänna villkor

Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation

Kortbetalning
Betalning med kort sker enligt gällande regler för online-betalning i Sverige och EU. Vi använder Svea Banks / Webpays hostade PCI-DSS-certifierade kortbetalningslösning. Vi accepterar följande kort: Visa, MasterCard. Pengarna reserveras på ditt konto vid ordertillfället. Alla transaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer) mycket säkert krypterade. Inga kortnummer sparas. Vi använder den senaste säkerhetstekniken för kontokortsbetalningar på nätet 3D-Secure – en standard framtagen av VISA och MasterCard med avsikt att på ett säkert sätt validera konsumenten vid köp på nätet.

Återbetalningar
I de fall återbetalningar är aktuella så görs detta i första hand genom återinsättning på kontokort/bankkonto som användes vid beställningen. Återbetalningen sker inom några dagar från det att ärendet som orsakar återbetalningen är avslutat.

Frakt
Beställd vara levereras omgående efter att beställning lagts. Om varan har viss leveranstid skickas det inom ett par dagar en leveransbekräftelse som anger när varorna är beräknade att levereras. Den leveranstidpunkt som anges är ett preliminärt datum som anger när vara skickas från vårt lager. Du som kund kommer att bli aviserad av transportföretaget innan leverans och då få närmare information om leveransen.
För alla leveranser gäller transport fram till adressen på körbar väg om inget annat anges. Om du bor i ett lägenhetshus levereras varorna till porten.

Vid avlastning ska varorna inspekteras noggrant av mottagaren innan leveransen kvitteras. Om några skador kan synas på emballage eller på varan vid mottagandet ska detta noteras på fraktsedeln innan mottagaren kvitterar fraktsedeln. Fraktbolag ställer ej av gods utan kvittens av kund eller för kundens räkning ansvarig mottagare. Detta innebär att du ansvarar för att det finns någon som kan ta emot och kvittera godset när leveransen utförs.

Fraktvillkor
Komplementbyggnader och Attefallshus med tillhörande tillval:
Fraktkostnad inklusive kranlossning beräknas i kassan på hemsidan beroende på adress.

Övriga produkter:
Uppgifter på fraktkostnad uppges på vår hemsida innan eventuellt köp.

Leverans till öar:
Vid leverans till öar som saknar broförbindelse avtalas leverans särskilt för pris, leveranstid och leveranssätt. Vid önskemål om leverans till skärgårdsö levererar vi till närmaste kajplats med adress på fastlandet där kund får ta emot leveransen och sedan själv ombesörja vidare transport till ö. Var god och uppge om ni önskar direktleverans till ö redan vid er beställning då vissa varor behöver emballeras på ett visst sätt.

Hemleverans
Produkterna levereras under dagtid fram till porten om du bor i lägenhetshus eller fram till tomtgränsen om du bor i villa. Du blir aviserad dagen innan leverans på det aviseringsnummer du anger vid köpet. Fraktbolaget lämnar normalt en ungefärlig leveranstidpunkt på ca 3-4 timmar under för- eller eftermiddagen och det kräver att en mottagare kvitterar leveransen.

Har du beställt ett av de mindre förråden 5 – 10 kvm så levereras förråden med bakgavellyft. Detta gäller Finnstorp, Anderstorp och Jonstorp.  Övriga stugor levereras med kranbil.

Utanför Sverige
Vibovillan i Ambjörnarp AB levererar och administrerar order inom Sverige.

Leveranstid
Vid beställning av varor via vår hemsida varierar leveranstiden beroende på produkttyp. Vid köp av en komplementsbyggnad eller garage är leveranstiden normalt 2-4 veckor. Ett leveransbesked skickas till er e-postadress inom 2 arbetsdagar från det att ni har lagt er beställning. På leveransbeskedet anger vi när varorna är beräknade för levereras från oss. Om ni mot förmodan ej har mottagit ett leveransbesked inom denna tid ber vi er att kontakta vår orderavdelning på info@vibostugan.se.

Ej uthämtad beställning
Om du inte tar emot leveransen från Vibovillan , kommer leveransen att returneras. Du som kund är då skyldig att stå för returfrakten.

Leveransförseningar
Om leveransförseningar uppkommer tar vi kontakt med dig så fort som möjligt och informerar om en ny leveranstid.

Ångerrätt/retur
Vibovillan i Ambjörnarp AB tillämpar distans- och hemförsäljningslagen samt konsumentköplagen. Enligt distans- och hemförsäljningslagen har kunden alltid rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar från mottagandet av varan utan att behöva uppge någon speciell anledning. Vid åberopande av ångerrätt och öppet köp står du som kund för returfrakten till oss.

Ångerrätten gäller inte för så kallade tillverkningsvaror, som tillverkas efter din beställning såsom komplementbyggnader, stugor, garage, carportar samt tillval för dessa produkter.

Vid åberopande av ångerrätt och öppet köp gäller följande:
Meddela Vibovillan kundtjänst inom 14 dagar och returnera beställningen inom 30 dagar efter det att du mottagit beställningen. Om varan som returneras är använd, förstörd eller skadad på något sätt, måste du som kund ersätta Vibovillan för den värdminskning som uppkommit. Varan skall vara komplett och helst återsändas i sin orginalförpackning. Vid retur från kund till oss, står kunden för skador som kan uppstå under transporten.

Makulering
Skulle du önska makulera din order kan detta endast göras innan godset lämnar vårt lager/leverantör. Vill du makulera din order kontakta kundtjänst 0325-587005 / info@vibostugan.se

Sekretess och säkerhet
I samband med registrering och beställning så uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress, e-post och telefonnummer. Detta innebär att du godkänner att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig.