ATTEFALLSHUS 18-25 KVM

Ett Attefallshus är det perfekta sättet att skapa mer utrymme och organisera alla dina verktyg och förnödenheter. Det kan också användas som ett hemmakontor, ett extra sovrum för dina gäster eller varför inte som ett uterum för att förlänga säsongens trädgårdsliv.
Attefallshus Juni 18,4 kvm Funkis byggsats gästhus gäststuga skjutglas skjutdörr skjutglasparti

Pris

69 406 kr140 406 kr

Attefallshus från 18-25 kvm – lättmonterade byggsatser – funkis eller sadeltak!

Är du på jakt efter mer utrymme?

Atefallshus är den perfekta lösningen för alla som vill öka sitt utrymme eller som behöver extra plats till hemmakontoret. Våra attefallshus levereras som en byggsats med färdigspikade väggsektioner. Vilket gör dom lättare att bygga, prisvärda och kan anpassas med olika stilar och storlekar. De är dessutom hållbart tillverkade av PEFC-certifierat trä.

Förutom att vara ett välkommet extra utrymme kan moderna attefallshus i funkisstil vara det perfekta tillägget till din trädgård. Funkistilen är mycket populär och vi erbjuder dem för att du ska kunna dra nytta av alla dess fördelar!

Attefallshus användningsområden

Attefallshus är ett bra sätt att få extra utrymme. Du kan använda det som gästhus, bastu, förråd, verkstad eller första hem för tonårsbarnet.

Vibostugan har flera olika modeller av attefallhus, eller bolundare som det ibland kallas. Den största modellen ligger på 30 m2. Behöver du inte riktigt så mycket kan du välja en av de lite mindre som ligger på 25 m2 och ner till 18 m2.

Alla våra attefallshus kommer i byggsatser med färdigspikade väggsektioner hem till din tomt. Med ett attefallhus från Vibostugan får din familj mer utrymme och frihet än någonsin tidigare!

Vill du bygga ett attefallshus utan att behöva ansöka om bygglov?

Attefallshus är stugor på 18 m2, 25 m2 eller 30 m2 som du kan bygga på din tomt utan att ansöka om bygglov.

Men kom ihåg att du måste göra en bygganmälan till kommunen.

Vissa av våra modeller tillverkas på beställning, men alla finns tillgängliga online på vibostugan.se.

Regler för byggandet av Attefallshus

Innan du börjar bygga ditt Attefallshus finns det några regler att tänka på.

Vi har skrivit ett inlägg som handlar om regler för attefallshus som du kan läsa vidare på. Där kan du hitta den informationen du behöver.

Det krävs som sagt inget bygglov innan du påbörjar bygget av ditt Attefallshus. Men en ritning med exakta mått på stugans planlösning behöver bifogas i bygganmälan som du skickar in till kommunen.

Dessa finns på produktsidorna och kan laddas ner eller skrivas ut i PDF-format.